Драми онлайн

П`ятниця, 19.04.2024, 19:22

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Вересень » 2 » Прекрасні створення дивитися онлайн
12:01
Прекрасні створення дивитися онлайн
 

 " Прекрасні створення " - нова містична драма , прем'єру якої ми побачимо на початку майбутнього року. Про що ж цей фільм і варто і дивитися його ? Безумовно , варто - всім любителям містики , драм і мелодрам , любителям нового гарного кіно. Фільм , безумовно , зроблено якісно і з хорошим старанням відійти від звичайних стереотипів такого жанру: дівчина , наділена якимись здібностями , закоханий в неї хлопець , чари розбиваються під силою їхні почуття , фінальний поцілунок . Знімати таке вже нецікаво , тут все буде крутіше замішано .

Сюжет такий - дівчина , Лена Дюкейн , що приїхала в провінційне містечко , дійсно відрізняється від своїх ровесниць , і не зовні , тут-то вона цілком звичайна , але над її родиною тяжіє багатовікове прокляття , вона змушена розплачуватися за численні гріхи своїх предків. Вона знає про свою силу , свою слабкість , давно вважає це прокляттям , намагається це приховати , контролювати , однак прокляття в силі. І скоро зловісним болотах і таємничим заростях навколо містечка доведеться дізнатися їх жахливу правду , про яку вже знає або здогадується сама дівчина. Але вона не в силах щось змінити ...

Але поруч з нею живе звичайний хлопець , із звичайними мріями і надіями - вибратися з цього провінційного містечка в " великий світ " з великими можливостями і справжнім майбутнім. Але , незважаючи на свою зовнішню звичайність , він, виявляється , теж наділений деякими здібностями. Багато років він бачив у сні прекрасну дівчину , і ось , коли приїхала Олена, він впізнав у ній ту саму " дівчину зі снів " ! Значить , між ними існує якийсь зв'язок , вони повинні бути разом ? Він закохується в неї і намагається розкрити таємницю, що пов'язує їх насправді ... 

Тим більше , що весь світ те озброюється проти них , то переходить в якусь зовсім іншу реальність , і протистояти цьому поодинці вже неможливо. Вони об'єднують свої сили , не тільки містичні , але і сили мужності і жіночності , в боротьбі зі злом , розуміючи , що інакше події може придбати зовсім страшні наслідки ... Фільм знятий красиво і незвично , він дуже емоційний , прекрасна гра акторів повністю дає відчути відчай дівчата , ніжні почуття до неї молодої людини , злість і настороженість оточуючих , які не бажають миритися з існуванням в їх усталеному маленькому світі таких ось " незвичайних " .

Чи вдасться люблячим молодим людям перемогти давнє закляття і сучасне неприйняття суспільства? Чи буде у цієї картини щасливий фінал ?

Все це ми дізнаємося зовсім скоро , коли зможемо подивитися фільм " Прекрасні створення " онлайн . 

Категорія: Американські драми | Переглядів: 1277 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Фільми 2012

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30