Драми онлайн

П`ятниця, 29.03.2024, 02:21

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2012 » Вересень » 28 » Самий п'яний округ в світі
16:08
Самий п'яний округ в світі

«Самий п'яний округ в світі» - за своїм стилем є гангстерської драмою, головні події якої розвиваються у ті часи, коли на території Америки діє сухий закон. До слова сказати, для австралійського режисера - це другий фільм, після «Дороги», який він знімає в Америці. Новий фільм за стилем дуже нагадує спільні роботи Хиллкоут з Ніка Кейва, і в ньому, останній знову виступає в якості сценариста.

Головні події у фільмі відбуваються в 1931-му році, коли залишається всього кілька років до скасування сухого закону. І в цей час штат Вірджинія, що в окрузі Франкліна, завдяки тому, що в них процвітає незаконне виготовлення алкоголю, заробляє собі статус одного з найбільш п'яних округів у всьому світі. Але, справа в тому, що за два роки до всіх цих подій сім'ю Бондурант, де є три брати Джек, Форрест і Говард, осягає горе. Страшна хвороба іспанка забирає життя їхніх батьків. При цьому Форрест, сам дивом залишається живий. У братів такий собі сімейний бізнес, адже вони разом тримають невелику заправку в глибині лісу, яка насправді є прикриттям їх реального бізнесу, яким є випивка. 

І саме вона рятує цілий штат від спраги. Така робота тривала не довго, а саме до того часу, як в один прекрасний день брати не виявили, що їх віз з яблучним бренді перевернули і все там побили. І винен у цьому, виявився Чарлі Рейкс - шериф, який прибув з Чикаго. У молодих людей відразу ж визрів план того, як вони будуть їм мстити. А що, з цього вийде, і чи вдасться хлопцям зберегти свій бізнес і чим же закінчиться вся ця історія, ви зможете дізнатися вже дуже скоро, адже 27 вересня відбудеться довгоочікувана презентація цієї картини в кінотеатрах Росії. Нагадаємо, що в світі її побачили мільйони людей в травні цього року. До речі, цей фільм також можна і дивитися онлайн в інтернеті.

Ну, і на завершення хотілося б сказати пару слів про лірики. Як і в будь-якому фільмі вона присутня і в цьому. Тут ви зможете зустріти дві любовні історії - це Форрест і Мегі, і Джека з Бертою яка, до речі є церковною парафіянки церкви. Вона свято вірити в різні язичницькі повір'я. Переглянувши цей чудовий фільм, ви також зможете дізнатися і те, чим закінчаться їхні лав сторі, і чи буде там хеппі енд.
Категорія: Американські драми | Переглядів: 654 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Фільми 2012

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930