Драми онлайн

Субота, 20.04.2024, 06:01

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Вересень » 9 » Війна світів Z дивитися онлайн
17:20
Війна світів Z дивитися онлайн

Досить багато різних фільмів було створено саме про те, як наше чудове людство захоплює самий можна сказати страшний за всю історію вірус якихось там страшних гнилих людей, які в свою чергу їдять звичайних живих. Зомбі - епідемія на сьогоднішній день вважається досить таки популярною темою. 

Що ж до Бреда Пітта то він буде тут головним у фільмі під назвою Війна світів Z дивитися онлайн безкоштовно можна буде у нас на нашому чудовому ресурсі вже в 2013 році. Його ми вже могли бачити в досить таки містичному фільмі про так званих вампірів Війна світів Z онлайн, де він грав не зовсім людини, який був не звичайним скажімо так вампіром і в свою чергу він просто нехтував людською кров'ю через свої поставлених моральних принципів. Тепер же він буде в образі самого справжнього героя, який у свою чергу буде битися з звичайними ходором. 

Зомбі це така страшна гидота, яка просто на простого досить швидко поширюється по всьому нашому світу в рамках скажімо так геометричній прогресії. Вони трохи уразливі, а шкоду, яку вони можуть завдати людині - практично колосальний. Тільки подряпавши тебе, вони можуть поповнити армію цих жахливих гниючих трупів.

Мерці йдуть практично по всьому світу і поповнюють свої величезні ряди новенькими, незабаром їжі для них зовсім не залишиться, тому що інші скажімо так просто перекочували до них, а ті хто вижив намагаються ховатися так, щоб просто не потрапляти їм на очі. У фільмі під назвою Війна світів Z вони будуть бродити практично по всьому світу в пошуках своєї дорогоцінної їжі. 

У боротьбі з такими ось кодлом загинула величезна кількість людей, а так само армії різних країн. Але найстрашніше тут швидше за все це те, що люди ще не зовсім скажімо так розуміють як взяти і вбити людину, яка вже вважається мертвим. Так шляхом проб і звичайно ж помилок люди просто на простого вчаться битися з різними мерцями, шукають корисні шляхи, якими можна буде в звичайно підсумку їх знищувати, намагаються просто на простого виживати і при всьому цьому ще вони просто примудряються битися один з одним за скажімо так звичайні земні блага, яких залишилося зовсім мало.
Доска новостей - все новости в одном месте.
Категорія: Американські драми | Переглядів: 1625 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Фільми 2012

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30