Драми онлайн

П`ятниця, 26.04.2024, 03:26

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2013 » Вересень » 16 » Таємне потяг дивитися онлайн
10:31
Таємне потяг дивитися онлайн

Анн Фонтен вирішила представити нам чергове своє творіння яке носить назву Таємне потяг. Ця картина повинна з'явитися на великих екранах 12 вересня 2013, а до цього моменту нам залишалося задовольнятися короткометражним трейлером.

Але як би то не було напевно кожна людина на нашій землі знає що таємне потяг може статися у кожної з нас. Причому, не дуже важливо, до чого тебе може тягти. Найголовніше, якщо воно насправді секретне, то його швидше за все потрібно буде будь-яку ціну приховувати, що за своєю специфікою зможе зробити потяг ще більш нестерпним. Але все ж щоб не бути голослівним, увазі нашого дорогого глядачеві представилася французька драма, в якій кіноаматор також познайомиться з такими головними персонажами, як Ліл і Троянд. Ці дві прекрасні жінки, яким вже давненько стукнуло далеко за тридцять років, дружать протягом тривалих років, і їм все життя здавалося тільки одне, що їх міцна дружба буде нескінченною, і ніщо не в силах їй якось перешкодити.

Але пройде якийсь час, і у жінок з'являться свої сини, і, як наслідок, якісь певні інтереси. Що характерно, Ліл і Роз, хоч у цих жінок і є діти, але подружжя у них і до цього моменту ще нема. Так, в принципі вони їм не потрібні. Просто, як виявилося небагато пізніше, сталося щось дійсно дивне, а якщо бути трохи точніше, то ці дві подружки закохалися в синів друг дружки, які, якщо вже починати розмову про них, вже встигли подорослішати, а також змужніти. Та вже, хто б тільки міг уявити, що все так перевернеться ? Але тепер з'явилася велика кількість проблемних ситуацій, адже зважаючи усього перерахованого вище, від наших красунь просто на простого може відмовитися громадськість, чого допускати в принципі ніяк не можна.

В результаті, для того щоб уникнути загального ганьби, Ліл і Роз вирішили зберегти свої почуття, а також всі відносини в повному секреті. Все так і вийшло, і у них вийшло зберегти секрет протягом парочки років. Але всі знають що все таємне колись повинно буде стати реальним, і громадськість таки пізнає істинну правду, що має поставити в безвихідь не тільки наших красунь, а й тих самих хлопців, а також їх синів. Тепер молодим людям потрібно буде зробити свій нелегкий вибір.
Бесплатная доска объявлений нижний новгород - nnov-info.ru.
Категорія: Американські драми | Переглядів: 2396 | Додав: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 RobertNaire  
0
Hello! dramma-film.at.ua

We present

Sending your commercial offer through the Contact us form which can be found on the sites in the contact section. Feedback forms are filled in by our software and the captcha is solved. The superiority of this method is that messages sent through feedback forms are whitelisted. This method increases the odds that your message will be read. Mailing is done in the same way as you received this message.
Your commercial proposal will be seen by millions of site administrators and those who have access to the sites!

The cost of sending 1 million messages is $ 49 instead of $ 99. (you can select any country or country domain)
All USA - (10 million messages sent) - $399 instead of $699
All Europe (7 million messages sent)- $ 299 instead of $599
All sites in the world (25 million messages sent) - $499 instead of $999
There is a possibility of FREE TEST MAILING.


Discounts are valid until May 31.
Feedback and warranty!
Delivery report!
In the process of sending messages we don't break the rules GDRP.

This message is automatically generated to use our contacts for communication.



Contact us.
Telegram - @FeedbackFormEU
Skype – FeedbackForm2019
Email - FeedbackForm@make-success.com
WhatsApp - +44 7598 509161
http://bit.ly/2W8XEAJ

Best wishes

1 сеня  
0
Привет, Гамид вот тут заработал, только не кому не говори больше

http://guide-traveler.ru

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Фільми 2012

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Пошук

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30